Fläskfilépasta

4 helgportioner eller 6 vardagsportioner

400 gram fläskfilé
2 gula lökar
1 stor burk champinjoner alt. färska
1 vitlöksklyfta
1 buljongtärning
2 ½ dl vatten
3 dl grädde alt. matlagningsgrädde
1 msk soja
Grillkrydda
Salt
Svartpeppar
Maizena brun redning
Smör till stekning

Penne pasta

  1. Skär fläskfilén i bitar. 
  2. Hacka löken och låt champinjonerna rinna av. 
  3. Fräs lök, vitlök och champinjoner i smöret
  4. Tillsätt sedan fläskfilén. 
  5. När fläskfilén är klar tillsätt vatten, buljongärning och grädde. 
  6. Krydda med soja, salt, peppar och grillkrydda. 
  7. Red av med maizena. 
  8. Låt puttra lite och vänd sedan ner kokt penne pasta i såsen. 

Riv över parmesanost och servera!